Over ons

Eventasy specialiseert en onderscheidt zich door zich te concentreren op het toepassen van digitale technologische faciliteiten ter ondersteuning van uw evenement. Onze expertise ligt in het vertalen van een concept naar een technisch uitvoerbaar en financieel haalbaar plan. Door het hebben van een flexibel en technisch onderlegd team alsmede een groot gamma aan professionele apparatuur, kunnen wij inspelen op iedere situatie.

Wij verzorgen de totale technische ondersteuning van uw evenement, zodat u tijdens het organiseren van uw evenement de technische productie met vertrouwen uit handen kunt geven. Wij spelen in op de zintuigen van het publiek, door ze te laten voelen, zien, horen en beleven. Wij zoeken voor u naar totaaloplossingen waarbij alle losse onderdelen samensmelten tot één overzichtelijk geheel. Dit alles kunnen wij doen door jarenlange ervaring op dit gebied.

Diensten
Eventasy beschikt zelf over een uitgebreid arsenaal aan (digitale) faciliteiten welke op uw evenement onmisbaar zijn. Denk hierbij onder andere aan communicatie- en video-faciliteiten, camerabewaking, audio, geluid en licht. Nieuwsgierig? Kijk dan eens bij onze diensten om te zien wat Eventasy u kan bieden.

Niet gevonden wat u zocht? Neemt u dan contact met ons op, want wij denken graag met u mee in het vinden van creatieve oplossingen voor uw evenement.