Draadloze verbindingen

Wifi (in-/outdoor)

Draadloze netwerken zijn tegenwoordig niet meer weg te denken bij evenementen. Eventasy is gespecialiseerd in grootschalige WiFi-projecten, zowel in- als outdoor.

De beschikbaarheid van een krachtig en stabiel draadloos netwerk of WiFi kan van groot belang zijn bij een evenement, concert of op de beursvloer. Eventasy heeft de mogelijkheid om op welke gewenste in- en outdoor locatie een WiFi hotspot te realiseren met verschillende dekkingsgraden en bandbreedtes.

Point to point
Een point to point verbinding is eigenlijk een draadloze verbinding tussen twee of meer locaties. Aan de ene kant staat de zender (acces point) en aan de andere kant de ontvanger(s). In feite wordt hiermee een draadloze netwerkkabel gecreëerd.

Point to point verbindingen zijn zeer geschikt voor een netwerkverbinding tussen meerdere in- en outdoor locaties voor tijdelijke verbindingen. Dit soort verbindingen kunnen hoge bandbreedtes aan en grote afstanden overbruggen, een mooie tijdelijke oplossing zonder het hoeven aanleggen van een ondergrondse infrastructuur met netwerkkabels.

Dankzij onze ervaring in diverse branches kunnen wij u meerdere oplossingen bieden voor specifieke vraagstukken omtrent draadloze netwerkverbindingen en WiFi. Voor het aanleggen van een tijdelijke verbinding, het inrichten van een WiFi hotspot of het leveren van grootschalige verbindingen bent u bij Eventasy aan het juiste adres.